Življenje je praznik, oziroma kot bi rekel Forrest Gump, škatla čokoladic. Nikoli ne veš, kaj ti prinese in človek se večkrat naje tudi zarečenega kruha, ter pri osemindvajsetih že vozi devetindvajset-colski kozolec, čeprav se je še ne tako dolgo nazaj zaklel, da je 26-colska gugalnica ultimativna življenjska smer.

V čast sile razmer enega od rekreačev, ki se je odločil, da bo dejstvo, da je postal leto modrejši (redno) praznoval v svojem slogu, smo po lanskem zgledu tudi letos odpeljali FENOMENALEN izlet po slovenski ter hrvaški Istri.

Koncept je bil enak, kot lani. Slavljenec je organiziral prevoz oseb in motork do Portoroža (letos nismo šli čez ležeče policaje) ter spremljevalno vozilo, ki nas je spremljalo tekom poti do Poreča. Za razliko od lani, letos šofer ni bil ženskega spola (je pa karakterno tam-tam), tako da Borut žal ni dobil svojih mafinov, je pa zato priskrbel okusnejšo nadgradnjo. Tenks, Tina!

Izbrana zasedba se je glede na lansko izvedbo nekoliko prenovila in kljub usipu zadnji trenutek (Luki in Mitji je oproščeno, Igor pa mora še dostavit zdravniško opravičilo), smo vseeno beležili pozitiven prirast. Kdor šteje, je bil tam in imeli smo se filmsko.

Več o letošnjem kiču pa v spodnji galeriji, ter videu 😉

4 thoughts on “Parenzana 2016