Nov trejl in delovna akcija v Skill parku

Ker smo že globoko v zeleni pomladi, smo morali začeti projekt širitve MTB Skill parka. Akcijo smo začeli to soboto. Na parkirišču pred Regrčanom se nas je zbralo kar nekaj, še najbolj pa smo bili veseli tamladih. Zacahnali smo dan, dva prej. Trejl je speljan tako, da izkorišča naravno danost krajine in gozda ter večinoma poteka skozi gozd mimo vrtač. Težavnostna stopnja bo oz. je primerna tudi za najmlajše.

Trejl je namenjen predvsem za manj izkušene kolesarje, začenši od otrok pa vse do starejših uporabnikov torej za vse tiste, ki še ne zmorejo, ne upajo, nimajo primernega kolesa oz. opreme itd. in se bodo z uporabo te proge učili in napredovali v znanju vožnje torej zavijanju, pospeševanju, drže na kolesu itd.

Najprej so pot utrle laksarce, sledili so ostali z motorko, grabljami, kleščam, motikam in ostalim. V dopoldnevni nekajurni akciji smo zgradili polovico 2 km trejla in malčka je bila več kot zaslužena. Drugi del sledi naslednji teden. Podrobnosti sledijo.

Hvala vsem, bili ste TOP!