Postani Zverinica

Ohoo, še eden!

Prednosti biti Zverinica so:

 • Družba enako mislečih – pridružite se skupini ljudi, ki se navdušujejo nad kolesarjenjem v naravi in želijo izboljšati svoje kolesarske sposobnosti.
 • Skupinske vožnje: Skupaj bomo raziskovali nove kolesarske poti in uživali v čudovitih razgledih, ki jih ponuja narava.
 • Strokovni nasveti: Naši vodniki z licenco bodo z veseljem delili svoje znanje o kolesarski tehniki, prehrani in načrtovanju treningov.
 • Popusti pri nakupih: Naši člani imajo dostop do posebnih popustov pri nakupu kolesarske opreme in pripomočkov (Velodrom Bike Expert, Vita, dropin).
 • Tekmovanja: Kot klub se udeležujemo kolesarskih tekmovanj in maratonov, na katerih lahko izboljšate svoje kolesarske sposobnosti in se družite s sotekmovalci. Preko KD Zverinice lahko pridobite tudi licenco Kolesarske zveze Slovenije.
 • Dobrodelne akcije: Kot klub organiziramo tudi akcije, s katerimi se trudimo pomagati lokalni skupnosti in širiti MTB skupnost.

Zverinica lahko postanete tako, da:

 1. izpolnete pristopno izjavo
 2. plačate letno članarino (za koledarsko leto ta znaša 25 €, za mladoletne člane pa 15 €), ki jo nakažete na TRR društva SI56 6100 0000 5213 903, odprt pri Delavski hranilnici.
 3. si preberete naš statut.

Ko blagajnik poknjiži vaše plačilo članarine, vam bomo dodelili člansko številko in vas pozdravili v naši skupini 🙂

 

  Pristopna izjava

  Ime in priimek

  Naslov

  Poštna številka in kraj

  Datum rojstva

  Spol

  E-mail

  Telefon  Soglasje (za člane, ki še niso dopolnili 18 let)

  Soglašam, da se moj otrok včlani v Kolesarsko društvo Zverinice.

  Ime in priimek zakonitega zastopnika

  E-mail zakonitega zastopnika

  Telefon zakonitega zastopnika

  Podpis člana ali zakonitega zastopnika


   

  Spodaj je prikazana tudi QR koda, ki jo lahko s čitalcem QR kod v vaši mobilni banki uporabite za hitrejše izpolnjevanje UPN obrazca za plačilo članarine.